Kæpheste sponsorspring

Lån gratis kæpheste sponsorspring! Hent banen hos os i Kolding eller bestilt fragt t/r – så bliver det ikke nemmere.

Hos O.M. Spring kan du låne kæpheste sponsorspring til enhver lejlighed. Det kræver intet medlemsskab.

Alle kan låne de gratis sponsorspring til kæphest – eller hoppy horse som det også kaldes. Om det er børnefødseldag, ridelejr, dyrskue, skole, lokale arrangementer, stævne eller de helt store events, så kan alle booke banen.

Banen består af 10 lodrette spring produceret i alu med bomme af træ. Vingerne har en højde på 74cm. Hegn medfølger ikke. Ønsker du ikke at låne alle 10 spring kan du frit reducerer til det antal du ønsker.

En låneperiode ligger typrisk fra fredag til mandag. Ved arrangementer over flere dage end blot en weekend ser vi gerne om ikke det kan lykkes.

Husk, at vi også udlåner almindelige sponsorspring til stævner via Forhindringsklubben. Mange af kæpheste sponsorspringene er fra sponsorere, som også stiller gratis sponsorspring til rådighed til stævner.

Banen kan afhentes hos os i Kolding eller sendes t/r på en specialbygget palle for nem håndtering. Pallen er med hjul og kan let rulles i trailer og giver nem håndtering på din distination. Fragt af denne palle koster mellem 1400,- og 2000,- inkl. moms t/r. Prisen er for fastland samt brofaste øer i DK.

Booking af banen sker ved at kontakte os direkte på info@omspring.dk eller giv os et kald på 7556 5275.

Ledige uger/weekender 2024

Uge 33

Uge 35

Weekenden 14-15 september

Uge 38-43

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *