Lån sponsorspring gratis

Det kræver intet medlemskab – alle er velkomme

Mange har sikkert set sponsorspringene være ude til events i Herning, Store Hestedag, World Cup, Christmas Show og meget andet. Det er præcis de samme spring alle kan låne og man kan hverken være for store eller for små til at booke spring fra Forhindringsklubben. 

Forhindringsklubben er skabt til alle, der har brug for spring til stævne, events og lignende. Vi har alt i lodrette, oxere og serier. Spring til både pony og hest kan sammensættes så I kan få en springbane, der passer perfekt til netop jeres ønsker! I kan låne alt fra 1 til over 30 sponsorspring og der kan frit vælges mellem alle sponsorere. Det er gratis at låne sponsorspringene og der medfølger almindelige, FEI-godkendte bomholdere i plast. Der vil være en mindre udgift til håndtering af materiel ved lån af mere end 3 sponsorspring. Se mere under transport af spring.

Har I brug for sikkerhedsbomholdere, start/mål, flag, vandgrav og alt andet i tilbehør kan dette lejes ved siden af. Vi udlejer også vores smukke dressurhegn.

Ødelagt eller manglende materiel ved returnering skal erstattes med nypris.

Transport af spring

Har I blot brug for et par stykker til at pifte banen op kan de læsses i fx egen hestetrailer. Skal der bruges mere har vi en 3500kg. trailer som står til jeres rådighed. Her kan læsses op til 8 sponsorspring, alt efter hvilke i ønsker at låne og disses størrelser.

Priser for håndtering og lån af trailer gældende fra 01.01.24:

Trailer ifm. lån af sponsorspring 0,-

Læsning, aflæsning samt rengøring af spring ved retur 1000,- (gældende ved lån af 4-8 sponsorspring) 

Vi står altid gerne til rådighed med hjælp til transport af materiellet. Ved lån af hele baner, som typist fylder en sættevogn, samarbejder vi med en lokal fragtmand, som i mange år har kørt Forhindringsklubben rundt i hele landet. Her pakker vi hele sættevogne med materiel. Pris herpå kan vi til enhver tid hjælpe med. Alt efter afstand, låneperiode m.m. indhenter vi den eksakte pris til Jer helt uforpligtende. Udgifter til læsning/aflæsning hos O.M. Spring samt rengøring ved retur er fra 5500,- ved håndtering af materiel i hele sættevogne.

Under alle omstændigheder er det en oplagt mulighed, hvis jeres sponsorer har et spring her i Forhindringsklubben, at takke dem ved at sætte netop deres spring på banen. Gør meget gerne opmærksom på de spring i har lånt med billeder og tags på de sociale medier, når i alligevel lægger billeder op på fx Facebook og Instagram.

Vi er klar til at hjælpe

Mulighederne er mange – giv os meget gerne et kald – så hjælper vi jer videre herfra, svarer på alle spørgsmål og vil gøre vores bedste til, at I kan få et vellykket arrangement.

Der udlånes ikke spring til almindelig træning

Nævnte priser er ex. moms.