Lån sponsorspring gratis

Det kræver intet medlemskab – alle er velkomme

Mange har sikkert set sponsorspringene være ude til større events i Herning, ved Store Hestedag, Equitour og meget andet. Det er præcis de samme spring alle kan låne og man kan hverken være for store eller for små til at booke spring fra Forhindringsklubben.

Forhindringsklubben er skabt til alle, der har brug for spring til stævne, events og lignende. Vi har alt i lodrette, oxere og serier. Spring til både pony og hest kan sammensættes så I kan få en springbane, der passer perfekt til netop jeres ønsker! I kan låne alt fra 1 til over 30 sponsorspring og der kan frit vælges mellem alle sponsorere. Det er ganske gratis at låne springene og der medfølger almindelige, FEI-godkendte bomholdere i plast. Har I også brug for sikkerhedsbomholdere, start/mål, flag, vandgrav og alt andet i tilbehør kan dette lejes ved siden af. Ødelagt eller manglende materiel ved returnering skal erstattes med nypris.

Transport af spring

Har I blot brug for et par stykker til at pifte banen op kan de læsses i fx egen hestetrailer. Skal der bruges mere har vi en 3500kg. trailer som står til jeres rådighed. Her kan læsses mellem 6 og 8 forhindringer, alt efter hvilke i ønske at låne og disses størrelser. Vi står altid gerne til rådighed med hjælp til transport at materiellet. Vi samarbejder med en lokal fragtmand som i mange år har kørt Forhindringsklubben rundt i hele landet. Her er typisk tale om hele sættevogne pakket med materiel og en pris herpå kan vi til enhver tid hjælpe med.

Under alle omstændigheder er det en oplagt mulighed, hvis jeres sponsorer har et spring her i Forhindringsklubben, at takke dem ved at sætte netop deres spring på banen. Gør meget gerne opmærksom på de spring i har lånt med billeder og tags på de sociale medier, når i alligevel lægger billeder op på fx Facebook og Instagram.

Vi er klar til at hjælpe

Mulighederne er mange – giv os meget gerne et kald – så hjælper vi jer videre herfra, svarer på alle spørgsmål og vil gøre vores bedste til, at I kan få et vellykket arrangement.

Der udlånes ikke gratis spring til almindelig træning