OM Spring og naturen

Bæredygtigt FCS træ stablet i naturen

Vi er stolte af vores FSC®-certificering og PEFC-certificering

Hos O.M. Spring vægter vi bæredygtighed højt, og vi er med til at sikre ansvarlig brug af verdens skove og de produkter, der bliver skabt derfra.

Vi sikre bl.a. vores bæredygtighed gennem certifikatet FSC® som står for Forest Stewardship Council® og er et højt anset, internationalt nonprofit-stempel, der gives for overholdelse af FSC®-standarden. Hertil også vores PEFC-certificat.

Med vores certificering som FSC®-virksomhed, er det derfor din garanti for et køb af produkter, der udspringer fra ansvarlig fældning af træer. Herunder også bidrag til at forbedre levevilkårene for den lokale befolkning i skovområder over hele verden. Derudover viser flere undersøgelser, at FSC®-certificerede skove gavner miljø, klima, dyr og planter.

Hos O.M. Spring arbejder vi sammen med leverandører, der ligeledes er FSC®-certificerede eller PEFC-certificerede. Vi kan på den måde sikre, at dine træprodukter kommer fra ansvarlige kilder, med fokus på bæredygtighed.

Træ med denne mærkning kan altid spores hele vejen gennem produktion, administration og lagerføring. Fra de certificerede skove, gennem de forarbejdende led, til dig som forbruger.

Se vores FSC®-certifikat, klik her:

General fakta om FSC®

  • FSC® står for Forest Stewardship Council® og er en anerkendt international non-profit mærkningsordning til træ og papir.
  • FSC®-mærket sikrer ansvarlig skovhugst, forbedrede levevilkår for lokalbefolkningen i skove verden over, samt bedre forhold for miljø, klima, dyr og planter.
  • Alt træ, der er handlet som FSC®-mærket, kan spores til hele vejen fra skov til slutbruger.
  • FSC®-organisationen er til stede i mere en 100 lande og har flere certifikater end nogen anden certificeringsordning til træbaserede produkter.

Du kan læse mere om FSC Certifikatet her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *